Aldatmanın acı intikamı, Puretaboo 2023 yeni porno izle

Genç bir adam olan Mark (Ricky Spanish), ön kapısının çılgınca çalınmasına şaşırır. Perişan görünen ve komşusunun karısı Charlene’den (Lily Lane) sığınmak istediğini söyleyen komşusu Adriana’yı (Sheena Ryder) içeri alır. Adriana, Charlene ile Charlene’in yaptığı bir şey hakkında yoğun bir tartışma yaşadıklarını açıklar. Mark, Charlene’nin ne yaptığını sorar, ancak Charlene’nin ön kapıya vurmasıyla kesintiye uğrarlar.

Eşlerin tartışmasının, Adriana’nın Charlene’i sadakatsizlikle suçlamasıyla ilgili olduğu ortaya çıktı. Charlene kendini yanlış anlaşılmış bir kurban gibi gösterir, ancak Adriana, Mark’a onu içeri almamasını söyler. Adriana, Charlene’nin sadece onları aldatmaya çalıştığını söyler ve Mark’ı Charlene’nin yalanlarından uzaklaştırdığını söyleyerek Mark’ı evinin salonuna davet eder.

Bir dakika sonra, Adriana ve Mark evin büyük bir penceresi olan farklı bir bölümüne gelirler. Ona yardım ettiği için Mark’ı övüyor. Mark, yardım edebildiği için memnun olduğunu söylerken alçakgönüllü davranmaya çalışıyor ama Adriana’ya bakışından güzel bir kadından iltifat almayı sevdiği açık. Adriana daha sonra ne kadar çok zaman kaybettiğinden yakınıyor… her şeyi yaparak ve herhangi biriyle birlikte olarak harcayabileceği zaman. Ama bunun yerine, ona ihanet eden aldatıcı bir kişiye yıllarını adayarak yanlış bir seçim yaptı.

Aniden, Charlene pencerenin dışında belirir, ona vurur ve Adriana’nın mantıksız davrandığını iddia eder. Adriana, Mark’ın Charlene’den çok daha iyi bir insan olduğundan bahsederek onunla sevişmeye başlar. İntikam peşinde olan Adriana, Mark’ı baştan çıkarırken Charlene çaresizce pencereden izler. Mark enerjik bir şekilde Adriana’yı domaltıp sikerken, Adriana çıplak göğüslerini pencereye bastırarak Charlene’e asla unutamayacağı intikam dolu bir görüntü veriyor.

[puretaboo] sheena ryder public display of affliction 

Bir yanıt yazın