Ders Çalışırken Azan Kızın Sikiş İsteğini Kabul Ediyor

Kapıyı anahtarla açtı, içeri girdik. Odaların birine girip öpüşerek soyunmaya başladık. İkimiz de çırılçıplak kalınca ben sakso çekmeye başladım…

Sonra beni diz çöktürdü, sikini çıkartıp dudaklarıma sürtmeye başladı. Siki oğlumun arkadaşının sikine göre daha büyüktü. “Ağzına al!” deyince aldım ağzıma. Öyle yada böyle sikilecektim, bari tadını çıkarayım diye düşünerek yalamaya başladım. Kafamı tutup bastırmaya başladı, “Hepsini al orospu!” dedi. Neden bilmiyorum ama, bana bu şekil davranılması hoşuma gitmişti. Sikini ağzımdan çıkardığında, “Biraz daha yalayım!” deyip bu sefer ben yapıştım sikine. Sikine biraz sakso çekip sonra taşaklarını da emiyordum.

“Yeter orospu!” diyerek beni tutup domalttı. Islanmış amıma girdiğinde ben bir, “Ohhhh!” çektim. O sırada arkadaşı telefonuyla benim sikişmemi kaydediyordu. 10 dakika sonra, “Abi ben de ağzına vereyim mi orospunun?”

amıma pompalarken, oda da kafamı tutmuş ağzımı sikiyordu. bir yandan da göğüslerimi kavramış, “Offf, hasta oldum orospunun göğüslerine!” diyordu. Az sonra pozisyon değiştirdik. sırtüstü yatıp beni üstüne aldı, amıma girdi ve “sen de gir amına, ikimiz sikelim orospuyu!” dedi. İlk defa deneyecektim böyle bir şeyi. Arkama geçen Furkan da amıma girmişti. Aynı anda 2 sik amımdaydı. Çok zevk alıyordum, “Sikin beni, ohhh, çok güzel!” diye bağırmaya başlamıştım.

Hemen sikine yapıştım, güzelce yaladım. Sonra beni domaltıp sikmeye başladı. Oğlumun sınıf arkadaşı olması beni müthiş azdırmıştı, “Sik beni!” diye inleye inleye orgazm oldum. O da içime boşaldı. O gitti başkası geldi. Sonra başkası. Bu böyle devam etti. O gün akşama kadar tam 9 kere sikildim, sikenlerin hepsi de oğlumun okuldan arkadaşlarıydı.

akşama kadar kaç kişiyle sikişiyorsun ama halen açlar gibi sakso çekiyorsun, seni başka türlü değerlendirmek lazım!” dedi. O gece Furkan amımdan ve götümden güzelce sikti beni.

güzel Asyalı okul arkadaşıyla kudurmuş gibi sikişti porno izle

Az sonra o iki zenci içeri girdi. Üzerilerinde sadece boxerları vardı. Elimden tutup beni ayağa kaldırdılar. Biri göğüslerimi, diğeri götümü okşuyordu. Bir tanesi, “Bu tam aradığımız orospu, şu göğüslerin büyüklüğüne bak!” dedi. Sütyenimi çıkarıp, ikisi birden göğüslerimi emmeye başladı. Aşırı tahrik olmuştum yine…

Bir yanıt yazın