Genç üvey anne oğlunun yarağına oturuyor

Genç üvey anne oğlunun yarağına oturuyor

Daha sonra ayağa kalktı ve sikini amımın üzerine sürmeye başladı. “Demir, lütfen korumayı kullan” dedim.

Gülümsedi ve “Tabii ki Sibel teyze” dedi. Cebinden çikolata aromalı bir prezervatif çıkardı ve penisine taktı.

Şimdi her iki bacağımı da omzuna aldı ve çok geçmeden misyonerlikteki evli amcığıma sikini soktu. 21 yaşındaki bir çocuğun bu kadar sert ve uzun bir yarağa sahip olacağını hiç düşünmediğim için cennetteydim. Beni sertçe sikiyordu. Amımın yırtıldığını ve yüksek sesli inlemelerimin onu daha da sertleştirdiğini hissedebiliyordum.

Boynuna aşk ısırıkları veriyordum ve tırnaklarım sırtını çiziyordu. Daha sonra beni Domaltarak önüne çevirdi ve şimdi yine beni amımın içinde beceriyordu. Güçlüydü ve uzun ömürlüydü.

O benimle sevişirken telefonum çaldı. O benim oğlumdu.

Ben – Ohh aah..evet bebeğim..

Oğlum – Neredesin anne?

Ben – Ohh, birazdan geleceğim bebeğim.

Oğlum – Tamam anne.

“Telefonu kesme Sibel teyze. Oğlunun senin nasıl inlediğini duymasını istiyorum.” Onun açısından biraz garipti ama beni de tahrik ediyordu. O da kıçıma sert bir şekilde şaplak atıyordu. Çok geçmeden orgazma ulaştım ve o da amımın içini sikiyle döverek boşaldı.

Seksten sonra göğsüne yaslanmaktan kendimi alamadım. İyiydi. Ona uzun zamandır bu kadar güzel seks yapmadığımı söyledim. O da şöyle dedi: “Sibel teyze, şimdi erkeklerin senin gibi evli teyzeleri neden sevdiklerini anlıyorsun.”

Ona gülümsedim ve anal olarak onun sikine bindiğim ve ona son bir veda oral seks yaptığım bir tur daha yaptık. Külotumu hatıra olarak yanına aldı ve sonra beni alışveriş merkezine bıraktı.

Bu olay hâlâ en sevdiğim karşılaşmadır ve ona eğer benim evime gelirse daha fazla seans yapabileceğimizi söyledim.!


Isabella clark analizm veya komünizm  2017, pov, busty, genç, tüm seks, anal, hd 1080p] 

Bir yanıt yazın