Kıskanç Üvey Annemi Siktim, 2023 anne porno izle

Üvey anne (Helena Locke), bir Kızlar Gecesi için geldiklerinde arkadaşlarına seksi ve “ateşli” diyerek iltifat etmeyi sevdiği için ergenlik çağındaki oğlu Juan (Loco) ile ciddi bir sohbet etmeye çalışır. Biraz kıskanç ve bunun üvey oğlu için uygun bir davranış olmadığını düşünüyor.

Bir sabah dışarıda bir korna çaldığında işler doruğa ulaşır ve arkadaşı Samantha, belirsiz bir gün birlikte geçirmek için Juan’ı almaya gelir. Bu kesinlikle 19 yaşındaki bir çocuğun çizgiyi aşması durumudur! Juan uzaktayken, karşı cins için hala çekici olup olmadığını merak ederek yatak odası aynasının önünde soyunur. Seksi iç çamaşırlarını giyer ve konuyu test etmeye hazırdır.

Sabahlığını giyerek Juan’ın yatak odasını ziyaret eder ve onu çöplükte bulur. Çıktığı gün birisinin onu arayıp durduğunu ve bu durumun telefonunu tamamen kapatmasına neden olduğunu bildirdi. Samantha, annesinin onun davasıyla ilgilendiğini anlayınca içine kapandı ve Helena bunun yaşlı bir kadın olan arkadaşıyla üçüncü randevusu olduğunu duyunca şok oldu! Juan aralarındaki yaş farkını sorduğunda şu yanıtı veriyor: “Yaşı görmüyorum. Güzel kadın güzel kadındır”.

Helena ona artık “eski arkadaşı” olan Samantha’dan, okula gitmek için striptizci olarak çalıştığı geçmişinden bahseder. Juan, Samantha’nın annesinin kendisine sadece anne sevgisi değil, cinsel açıdan da ilgi duyduğunu düşündüğünü açıkladığında sohbet daha ciddi bir hal alır. Annem geri adım atar ve Juan’a Samantha ile çıkmaya devam etmesi için izin verir ve görünüşe göre ikisi de bir kalacak yer bulmuşlardır.

. Ama o gece geç saatlerde Juan, derin uykudayken annesinin yatak odasına gizlice girer ve yanındaki yatağa uzanır. Boynunu öpmeye başlar ve kadın nazik yakınlığın tadını çıkararak uyanır. Yorganın altında sikni okşuyor ve onun çıplak poposuna sürterek Helena’yı tahrik ediyor. Ona sikmeden önce yarağını bacaklarının arasına sürtünmesi, Helena’nın ağır nefes almasına ve aşırı derecede tahrik olmasına neden olur. Anneye artık Samantha’yı görmeyeceğini söyleyerek “Seni gerçekten kıskandırıyor” diyor. “Sanırım sana olan hislerimi biliyorsun”, diye itiraf ediyor ve onu öpmek için eğiliyor. Öpüşürken, birbirlerine olan bastırılmış tutkuları serbest kalır ve Helena üvey oğluna mastürbasyon yapmaya başlar. Tabu sahnesinin ortaya çıkışını izleyin…

Jealous mommy helena locke, juan loco 

Bir yanıt yazın