Lana Roy götten siktirip anal seks yapıyor

Lana Roy anal anal seks yapıyor 

Pantolonunun cebinden cüzdanını çıkardı ve içinden bana bir prezervatif uzattı. Pantolonunu ve iç çamaşırını çıkarmaya başladı. Gözlerim onun iri dikilmiş erkekliğine dikilmişti. İç çamaşırı aşağı kayar kaymaz canavar gibi siki dışarı fırladı. Genç komşumun siki de o kadar kalın ve büyüktü ki neredeyse 21 santimlik devasa bir boyuta sahipti. Kocamdan en az birkaç santim daha büyük ve daha kalın.

Benden sikinin üzerine prezervatif takmamı istedi. Yerden aşağı inerken itaat ettim. Sikini elimde tuttum ve bu bacaklarımın daha da zayıf hissetmesine neden oldu. Onu yemek istedim ama başka bir zamana bıraktım ve prezervatifi ona taktım.

Beni domaltmak için çevirdi ve mutfak platformunu sıkı tutmamı istedi. Külotumdan aşağı kayarken kendimi biraz gergin hissediyordum. Ellerine biraz tükürük sürdü ve onu amıma sürdü. Dokunduktan sonra zaten çok ıslak olduğunu fark etti.

Beni arkadan tutup kendine pozisyon alırken gözlerimi kapalı tuttum. Yeterince ıslanmıştım ama parmaklarını am girişime sokarak bundan emin oldu. Arkadan sikini amıma sokmaya başladığında benden hazırlanmamı istedi.

Bir yanıt yazın