Liseli sevgilimi önce elimle sonra sikimle boşalttım

Çok geçmeden kolunu belime doladı ve elini yavaşça pantolonuma kaydırdı. Pantolonumun üzerinden sikimi okşadı ve büyüklüğünü hissettiğini söyledi. O sırada yolun yarısına gelmiştik ve otoyolda olduğumuz ve kimse bizi göremediği için onu sıkıca tutmaya başladı.

Penisim gerçekten onu sikimek için dışarı çıkmak istiyordu ama bunu yapmamak için kendimi kontrol etmeye çalışıyordum. Saat 21.00’de, gecenin neredeyse zifiri karanlık olduğu ve kimsenin orada olmayacağı bir askeri bölgeye girdik. Taşaklarına dokunmak için izin istedi ama benim dokunuşumun yeterli olmadığını, sadece dokunacaksam istemediğini söyledi. Emeceğimi söyledim, bunu duyunca ellerimi tuttu ve göğüslerine doğru yönlendirdi.

İnlemeye başladı ve aletimi tutmaya çalışıyordu. Daha sonra inlemesinden korktum ve ağzına derin bir öpücük kondurdum ve o da onu sakız gibi dudakların çiğnemeye başladı. Daha sonra onu emmek istedim, bu yüzden ona inlemesini kontrol etmesini söyledim, böylece uzun süre emebilirim. Bunu kabul etti ve ben de eteğini kaldırdım ve onu ağzıma almanın bir yolunu bulmak için sutyeninin kancalarını çıkardım. Emmeye, ısırmaya başladım.

Aşk ısırığı vermeye başladım, inlemesini kontrol edemedi ve sesini yükseltmeye başladı. Yavaşladım ve sonra bana tekrar devam edeceğine dair söz verdi ve sonra onu uzun süre sert bir şekilde emdim. Bunu açıkhavada ve askeri alanda yaparken çok gergindim. Aşk ısırıklarım çok acı veriyordu ve sikimi görmek istediğini söyledi. Daha sonra onu ayağa kaldırdım ve banka oturdum.

Hava çok karanlık olduğu için göremedi ve cep telefonunun fenerini açarak  sikimin deodorant kutusundan daha büyük olduğunu söyledi. Çok heyecanlandı ve cep telefonunu tutmamı istedi ve aletimi emmeye başladı. Dişleriyle aletimi ısırmaya başladı ve bu acı ve zevkti.

Dölümü patlatmak üzereydim ve ona bunu durdurmasını söyledim. Daha sonra bunu durdurdu ve ağzını çıkardıktan birkaç saniye sonra boynuna boşaldım, ayağa kalktı. Benim için gerçekten utanç vericiydi. Ama bana sadece gülümsedi ve ben de özür diledim. Bütün bunların onun yüzünden olduğunu ve sikimin onun üzerinde bu kadar agresif bir şekilde patladığını gördüğü için mutlu olduğunu söyledi.


Sierra nicole haberleri [tüm seks, hardcore, oral seks, gonzo] 

Bir yanıt yazın