Missax Bedenleri değişen baba kız sikişiyor,2023 porno izle

Scarlett (Sage), 18 yaşındaki üvey babasına (Ryan Driller) kızıyor, çünkü 18 yaşındaki genç kızın kiminle çıkmasına izin verildiğini kısıtlamakta ısrar ediyor. Yatak odasından çıkarken arkasından bir terlik fırlatıyor ve üvey babasının ona bağırdığı benzer bir ifadeyi tekrarlayarak “Benim ayakkabılarımda yürümenin nasıl bir şey olduğunu asla anlamayacaksın!”

Bir şimşek çaktı, ardından beyanının ardından gök gürültüsü çaktı ve gözlerinde, öğütlerine doğaüstü bir tepki gibi görünen tuhaf, doğaüstü bir parıltı var. Bir süreliğine biraz dışarı çıkmış gibi görünüyor ama bilinci yerine geliyor ve “Scarlett!” diye sesleniyor. Evet, görünüşe göre baba Ryan’la bir şekilde beden değiştirmiş!

Ayağa kalktığında, Scarlett’in yüksek topuklu ayakkabılarıyla yürüdüğünü keşfeder ve şunu fark eder: “Ben oyum! Ben Scarlett’im! duvar aynasına baktığında Ryan, vücudunda artık üvey kızının yaşadığı için olduğu kadar şok olarak yatak odasına geri döner. İkisi de suçu dilek ve fırtınaya atıyor, ancak Ryan kasıklarını tutmaya başlıyor ve birdenbire durumdan etkilendiğini hissediyor. Scarlett, “Penisime dokunma!” diye haykırır, ancak Ryan bu alt üst durumda “Artık benim penisim, baba” diye yanıt verir.

Benzer şekilde, Scarlett’in külotu ıslak ve vücutları değiştirilen her iki kahraman da, kontrollerinin çok dışında başlarına gelenlerden utanıyor. Durumla başa çıkmaya çalışırken birbirlerine karşı şehvetli hisler beslediklerini kabul ediyorlar ama bu yanlış. Ancak Ryan, bir öpücükle başlayarak biraz yakınlaşmayı deneyerek belki de çıkmazı tersine çevirebileceklerini öne sürüyor.

Ciddi bir öpüşmenin ardından Ryan, Scarlett’in amını hissetmeye başladığında işler kızışıyor (her ne kadar bunun mastürbasyona benzer olduğu konusunda hemfikir olsalar da, çünkü Scarlett Ryan’ın vücudunda “kendi” amını hissediyor!). Bu, Ryan’ın kızının vücudunda yaşarken bir “kadın orgazmı” hissetmesine neden olur. İyiliğine karşılık olarak Scarlett, Ryan’ın sert sikine elle mastürbasyon verir ve bir erkeğin vücuduna hapsolmuş kadın kendi kendine nasıl zevk alacağını öğrendiğinde, bu da başka bir mastürbasyon dersi olur. Scarlett soyunur ve ardından, ilk başta geçici olarak oral seks yapmaya çalışır ve Ryan’ın kendi sikini emmek anlamına gelen dolaylı heyecanını yaşamasına izin verir! Tabu sahnesinin ortaya çıkışını izleyin ve bu komik ama seksi değişimi düzeltip düzeltemeyeceklerini görün.

Scarlett sage in her shoes missax 

Bir yanıt yazın