Olgun Kıllı amcıklı anne üvey anne azgınlığını üvey oğluyla sikişerek rahatladı

Olgun Kıllı amcıklı anne üvey anne azgınlığını üvey oğluyla sikişerek  rahatladı yeni anne porno izle.

İçeriden gülümseyerek ellerini eteğinin içine kaydırıp biraz ısınmak için kıçını ovuşturdu ki birden aklına cesur bir fikir geldi ve yavaşça ve farkına varmadan eteğinin altından külotunu indirip cebine koydu. Elleri eteğinin içindeydi ve kıçını sıkarak yavaşça inlemesine neden oluyordu. Yakınlarındakiler onun inlemelerini belli belirsiz seçebiliyordu ve birdenbire biraz dikkat çekmeye başladı.

Sait’in onu dans pistinden çıkarıp köşedeki bir masaya götürdüğünü fark eden, içinde bulunduğu durumu anlayan keskin gözler onları takip etti. Sait onu masanın yanındaki kanepeye oturttu ve yer açmaya karar verdi ve köşedeki masadan biraz uzakta olan bara içki almaya gitti. Çifti takip eden gözler çok geçmeden Sait’in Rüya’yı bıraktığı masaya takıldı.

Sait’in gizlice bara gitmediğinin farkındaydı ama karısını görebileceği bir yerde avantajlı bir pozisyon almıştı. Rüya kanepeye yaslanmıştı, gözleri yarı kapalı yarı açıktı ki 2 adam ilk hamleyi yaptı. Sait, iki adamın gelip karısının oturduğu kanepeye yerleştiğini görünce heyecanlandı. İçlerinden biri bacaklarını ovuşturdu ama Rüya itiraz etmedi ya da daha doğrusu bunu yapacak kadar bilinçli değildi. Bu onlara, artık her ikisi de onun yanındayken yaklaşmak için yeterli cesareti verdi.

Biri göğüslerini bastırmaya başlarken diğeri bacaklarını açtı ve ıslak dudaklarını hissederek ellerini çıplak amına doğru götürdü. Kısa süre sonra bir adamın üst kısmından çıkardığı göğüslerini emerken diğer parmağı onu sikerken inlemeye başladı. Tüm bunları izlerken Sait çok zorlanıyordu ve aletine dokunmamak ya da dokundurulmamak için çabalıyordu. Gözlerinin önünde karısının 2 adam tarafından sevişmesinin gerçekleştiğini görürken nefesleri derinleşmişti.

Ve onun toplum içinde onlar tarafından sikildiğini görme düşüncesine kapıldı, gözlerini kısa bir süreliğine kapattı ve kendini rahatlatmak için çaresiz bir ihtiyaç duydu. Devam edemedi ve mastürbasyon yapmak için tuvalete gitmek zorunda kaldı. Bir kez bittiğinde sakinleşti ve Rüya’yı ne kadar karışık bir duruma soktuğunu fark etti ve onu bir an önce bu durumdan çıkarmak istedi ve tuvaletten onları bıraktığı berbat köşeye doğru koştu.

Bir yanıt yazın