Olgun kızıl saçlı kadın ile ilk anal seks deneyimi

Analmom lauren phillips the draft eskimo oyunları anal, oral seks, kovboy kızı, eşek üzerine boşalma, derin boğaz, köpek stili, mastürbasyon, milf  Daha fazlasını görmek istiyorum aşkım dedim.

 

karım bağırdı – Mümkün değil, aşkım. Bu ilk ve son kez yaptığım bir şeydi. Bir daha asla benden böyle bir şey yapmamı istemeyeceksin.

 

Dedim ki… Ama aşkım…

 

karım – Eğer ve ama yok, aşkım. Eğer ısrar edersen seninle asla konuşmayacağım. Bir daha asla benden bunu yapmamı istemeyeceğine söz ver. Ayrıca dün gece olanlar hakkında benimle konuşmayacaksın.

 

Dedim ki – Tamam aşkım, tamam ama en azından söylediklerimi dinle.

 

karım- Ne?

 

Dedim ki – senden bir daha asla bunu yapmanı istemeyeceğim. Bunun hakkında konuşmayacağım bile.

 

karım- Bu daha iyi.

 

Dedim ki – Ama…

 

karım- Ama ne aşkım?

 

Ben de dedim ki – Serdar’ı davet edip bunu bir daha yapmak istersen bana haber vereceğine de söz vermelisin.

 

karım gülümsedi- Lütfen konuşmamızda onun adını ağzına alma aşkım. Ve güven bana aşkım, söylediklerin asla gerçekleşmeyecek.

 

Dedim ki – Tamam, aşkım. Ama yine de bana söz ver.

 

karım- Tamam, aşkım. Söz.

 

Ben- Tamam aşkım. Ben sözümü tutacağım, sen de sözünü tut.

 

karım-Hımm. Tamamlamak. Ama o zamana kadar, bu olayı hiç yaşanmamış gibi unutacağız. Bu konu hakkında hiç konuşmayacağız.

 

Ben- Tamam aşkım. Dediğin gibi.

 

karımla dün geceki macera hakkında konuşmayı çok istiyordum. Ama onun isteklerini kabul etmekten başka seçeneğim yoktu. Ne de olsa o çok iyi bir eşti ve bana uzun zamandır istediğimi vermişti. Birbirimize bir kez daha sarılıp öptük ve ardından karım yataktan kalktı.

 

Tazelendi ve ev işleriyle meşgul oldu. karımın sakin göründüğünü ve normal davrandığını fark ettim. Üzülmediğini ya da moralinin bozulmadığını görmek beni rahatlattı. Günün geri kalanı gayet güzel ve her zamanki gibi geçti.

Bir yanıt yazın