Partiden Gelen Azgın Üvey Kız Kardeşlerini Sikiyor

Karım benden başka sadece bir kişiyle seks yaptı ve bu onun uzun zamandır lise erkek arkadaşıydı. İlişkimizin başlarında bana vahşi hayvanlar gibi becerdiklerini itiraf etmişti ve onun yüzlerce fotoğrafı ve hatta birkaç videosu vardı.

Adamla biraz sohbet etse de hızlı ileri sar ve bana birkaç resim daha gönderdi. İkisi muhtemelen 18 ya da 19 yaşındayken elleri kalçalarının önünde ve arkasında tamamen çıplaktı.

Daha fazlasını istersem, iyiliğini iade etmem gerektiğini söylüyor. Bu yüzden onu daha güvenli bir sohbet sağlayıcısına taşıdık ve bana gönderdiği son birkaç özçekimi ona gönderdim. Her ikisi de tamamen çıplakken telefonu yüzünü kapatmak için kullanıyor.

Geriye ve dördüncüye gidiyoruz ve sonunda gerçekten istediğimi elde ediyorum. Karımın sikini iki parmağıyla ve ucunu ağzında tutarken çekilmiş bir resmi. Bana her zaman ondan daha büyük olduğumu söylerdi ve yalan söylemediğini bildirmekten mutluyum. Zavallı adam belki 4,5 inç civarında ve ben de 6’nın biraz üzerindeyim.

Fotoğrafları geri ve dördüncü ve sonunda birkaç video değiştiriyoruz. Videosunda karım çıplak ona el işi yapıyor. Gönderdiğimde, amının sikildiğinin yakından görünümü var.

porno izle

Bir yanıt yazın