Uygulamalı sikiş dersi veren güzel seksi kızlar porno izle

Heyecanın Ortaya Çıkarılması: Azgın Seksi Kızların Sikiş Dersi

 

Sipariş hazırlandıktan sonra Macy ve Bobbi arabayı yükleyip Çavuş Miles’ın evine doğru yola çıktılar. Garaj yoluna girdiklerinde kapıyı açan Miles’ın gözlerindeki heyecanı fark etmeden duramadılar.

 

Macy dostça bir gülümsemeyle, “Merhaba Çavuş Miles! Size bir ürün eğitimi vermek için buradayız” dedi.

 

Miles onları içeri aldı, neler sakladıklarını görmek için sabırsızlanıyordu. Seksi kızlar her  seks oyuncağı ve kullanımını açıklamaya başlarken Miles dikkatle dinledi ve tüm bilgileri özümsedi. Ancak eğitimin heyecanlı bir hal almak üzere olduğunu bilmiyordu.

Macy ve Bobbi sikiş oyuncakların nasıl doğru şekilde kullanılacağını gösterirken Miles büyük bir heyecandan kendini tutamadı. Ve kızlar şortlarını ve iç çamaşırlarını indirdiğinde ağzı neredeyse açık kaldı. Şok olmuştu ama inkar edilemez bir şekilde ilgisini çekmişti.

 

Bobbi, Macy’nin amını kullanarak Miles’a oyuncakları kadının amına sokarak zevk vermesiyle ilgili tam olarak nasıl kullanmak istediğini göstermek için hiç vakit kaybetmedi. Miles’ın gözlerini ayıramadığı pratik bir örnekti bu. İki kızın  sevişmesini amcıklarına dildo sokmaları ve kişiselleşmesi en hafif tabirle baştan çıkarıcıydı.

Seks dersi devam ettikçe Miles giderek daha fazla heyecanlandığını fark etti. Macy ve Bobbi’nin uygulamalı amcık yeme yaklaşımı, ürünlerin yeteneklerinin ortaya konulmasında kesinlikle etkili oldu. Oyuncakları sergilemeye devam ederken Miles onları karısıyla birlikte kullanmayı hayal etmeden duramadı.

Eğitimin sonunda Miles sadece ürünlerden etkilenmedi, aynı zamanda uygulamalı seks gösterisi için de minnettardı. Macy ve Bobbi, hem bilgilendirici hem de heyecan verici bir tam hizmet eğitimi sağlama konusunda kesinlikle beklenenin çok ötesine geçmişlerdi.

 

Eşyalarını toplayıp Miles’a veda ederken Miles, olacaklara dair yeni bir heyecan duygusundan kendini alamadı. azgın milf ve tatlı genç hatun kesinlikle onun üzerinde kalıcı bir etki bırakmıştı ve karısıyla birlikte oyuncakları denemek için sabırsızlanıyordu. Bu asla unutamayacağı bir eğitimdi.


[mylf] macy meadows, bobbi shay

Bir yanıt yazın