Yarağında zıoplarak sik beni diyen güzel sarışın

Yarağında zıplarak sik beni diyen güzel sarışın kaliteli porno izle.

Rüya diz çöktü ve canavar sikinin dışarı fırlamasına izin vermek için adamın pantolonunu aşağı çekti. Elinde tuttu ve ağzına koymadan önce birkaç kez okşadı.

Penisini diliyle sardı ve uzunluğunu yukarı ve aşağı okşamaya ve yalamaya başladı. Kısa süre sonra adam inlemeye ve parmaklarını Rüya’nın sırtında ovuşturmaya ve pürüzsüz sütlü deriyi hissetmeye başladı. Zevkle nefes nefese olan adam şimdi başka bir teklifte bulunurken, onu kenara yaklaştırmak için birkaç dakika onu emdi. Ağır bir nefes alarak “400 ödeyeceğim daha ekleyeceğim ve hızlı bir sikiş için 500 ödeyeceğim” dedi, Rüya artık emmeyi bıraktı ve ona baktı ve başını salladı. Adam gülümsedi ve sikini içeri çekerek güvenli bir yer aramak için boynunu uzattı.

Aceleyle zemini taradı ve bir tarafta karanlık ve boş bir köşe buldu ve Rüya’yı ellerinden yakalayıp hızla oraya doğru yürüdü. Burası kısmen bir sütunla gizlenmişti ve orada bulundukları türden bir şey için mükemmeldi. Hiç vakit kaybetmeden onu kendine çekip öpmeye başladı, aynı zamanda bluzunu yukarı çekip meme uçlarını emdi, göğüslerine baskı yaptı ve sevdi. Ve sonra onu yere itti ve çıplak amını net bir şekilde görebilecek kadar eteğini kaldırarak, o da otomatik olarak bacaklarını açarak onu açığa çıkardı.

Pantolonu aşağı çekilmiş halde bacaklarının arasına diz çöktü ve onları içeri itmeden önce aletini klitorislerine sürttü. Onu sert ve hızlı bir şekilde sikmeye başladı, bu da onun hem acı hem de sevinçten titremesine ve titremesine neden oldu. Zaten sakso çekerken  boşalamya yaklaşmıştı ve bu yüzden işleri hızlı bir şekilde halletmek için fazla cesaretlendirilmeye ihtiyacı yoktu ve birkaç daha sert ve daha hızlı hamleyle zevkinin sona erdiğinin sinyalini verdi ve sikini temizlerken,

Rüya bir sonraki müşteriye hazır olmak için elbisesini düzeltti. Söz verdiği 500 bini memnuniyetle patrona götürdü. patron bunları toplama kutusuna koydu ve onu daha fazlası yapmasını söyledi. Sonraki 1 saat içinde öpüşerek, sakos yaparak ve el işi yaparak 200 bin daha kazanmıştı ve vardiyanın son saatindeydi. Bu arada birçok garsonun kaybolduğunu fark etmiş ve çoğu kez onların seks yaptığını da görmüştü.

Bir yanıt yazın