Az Genç Lezbiyenler Am Yalam Seksi

Sutyenini çıkardım ve göğüslerim biraz yana doğru düştü ve altında sadece bu güzel vücudu görmemi engelleyen bir etek vardı. Zamanımı onun üst bedeniyle oynayarak, sırayla her iki göğsünden öperek, göbeğinden öperek ve genellikle kolları, boynu, yanakları ve dudakları da dahil olmak üzere vücudunun üst kısmını öperek geçirdim. Heyecan ve zevkten titriyordu. Sanırım bir süredir sahip olmadığı bir şeydi ve dikkat etmediği şey için kocaamaalanet ediyordum dedi. Onu göbeğinin sadece bir santimetre altından öperken başımı tuttu ve orada biraz zaman geçirmemi istediğinin sinyalini verdi. Mecbur kaldım. Etekli vücuduna son kez bakmak için biraz yana doğru hareket ettim ve sonra eteğini kaldırıp elimi kalçalarının arasına soktum.

Ooohhh, buraya gelmen neden bu kadar uzun sürdü? Bilmiyorum, ben de pişmanım. Ellerimle kalçalarının içleriyle, dilimle ve dişlerim ile sağ memesiyle oynamaya başladığımı söyledim. Artık gerçekten çok ısınmaya başlamıştı. Gömleğimi ve pantolonumu çıkarmamı emretti, ben de bunu memnuniyetle yaptım. Üzerime gel, geniş göğsünü hissetmek istiyorum dedi, üzerine çıkıp sarıldım ve boynunu göğüslerinden öpmeye başladım, göğüslerinin yumuşaklığını ve ondan yayılan sıcaklığı hissedebiliyordum. Yavaşça aşağıya indim ve el yordamıyla eteğinin düğmelerini buldum. O da yardım etti ve gitti. Üzerinde sadece siyah bir tanga külotuyla oradaydı. İlk kez onu biraz çekinirken, özel bölgesini gizlemek için bacaklarını kapatmaya çalışırken görüyordum.

Her iki bacağını da havada tuttum ve uyluklarının arkasını öpmeye başladım, o da daha yüksek sesle inleyerek karşılık verdi aaaaaaah, sen yaramazsın. Ne kadar şaşırırsın” Bunun onu hem azgın hem de rahatlattığını ve yavaş yavaş bacaklarını açtığını söyledim. Uyluklarının iç kısımlarını öpmeye başladım, yavaşça amına doğru ilerledim. Amcığa her çıkışımda kafamdaki tutuşu daha da sıkılaştığında heyecanını hissedebiliyordum. Amının külotunun üzerinden dokundum ve elimi orada biraz ovuşturdum. Şimdiye kadarki en yüksek iniltiyi çıkardı “ooooh, sik beni, ne yapıyorsun izlemeye devam et dedim orayı o kadar çok ovuşturdum ki o da bacaklarını ardına kadar açtı. Sinyali aldım ve yavaşça külotunu da çıkardım.

Newsensations 23 06 10 dharma jones ve yalına sevgiler xxx 2160p 

Bir yanıt yazın