Okuldan Eve Geç Gelen Üvey Kızını Siken Baba

Birkaç saniye bekledim, liderliği ele geçirmemi bekledim ve bunu yapmayacağımı anlayınca dudaklarını benimkilere bastırdı. Şaşırdım ama açıkçası hoşuma gitti. Dudaklarımı biraz araladım ve iki eliyle yüzümü bastırırken dilinin hemen ağzımı işgal ettiğini hissettim. Geri çekilmeye çalıştım ama bu benim için bırakılamayacak kadar güzel bir duyguydu. Ben de orada kaldım ve aynısını yapmaya başladım.

Nazikçe inledi, “hımm, yaklaş , onu yatağın ortasına biraz daha yaklaştırdım ve kendimi onun yanına ayarladım. Bütün vücuduna baktım, ipek gömleği, eteği şimdi daha da kısa görünüyordu. Gördüklerin hoşuna gidiyor mu? Hey diye sordu, çok güzelsin dedim. “Neden beni daha çıplak görmüyorsun? Ve ben bir şey söyleyemeden gömleğinin ilk düğmesini açtı ve orada göğüslerin ne kadar büyük olacağına dair bana fikir veren güzel, derin bir yarağın başlangıcını görebiliyordum. Elime yardım ettiğinde ve yavaşça göğüslerinden birinin üzerine koyduğunda ve elimle kendi göğsüyle oynamaya başladığında oraya bakmaya devam ettim. Buna gerçekten inanamadım. Onu istediğimi biliyordum ama onun da beni istediğini bilmiyordum.

Nasıl hissettiriyor? Harika peki, daha ileri gidecek misin, yoksa her şeyi ben mi yapacağım? Göz kırptı. Yavaşça bir sonraki düğmeyi, ardından üçüncü ve ardından dördüncü düğmeyi açtım. Varlıklarının yaklaşık yarısından fazlasını karnını ve göbeğini kaplayan siyah sutyenini görebiliyordum. Elim yavaşça düz karnında ve sütyeniyle kaplı göğüslerinde gezinmeye başladı ve o da vücudunu biraz kaldırarak karşılık verdi. Tekrar öpüştük, bu sefer biraz fazla uzun sürdü. Sonunda daha fazla dayanamadım, elimi göğüslerinin aralıklarına soktum ve sutyeni her iki göğsün altına kaydırdım. Koyu kahverengi başları vardı ve meme uçları zaten dikleşmişti. Göğüsler de dışarı fırlamıştı ancak sutyenin tabanına sıkı bir şekilde dayanıyordu. Aşağıya indim ve meme uçlarından birini emmeye başladım, bu da birkaç “aaaaahh” sesinin çıkmasına neden oldu


[newsensations] dakota skye babası genç kızını okuldan sonra sikiyor (720 hd porno, kız öğrenci, 18 yaşında, ensest) 

Bir yanıt yazın