Gerçek amatör çekim üvey anne zorla götünü siktirdi

Gerçek amatör çekim üvey anne dehşeti oğluna zorla götünü siktirdi

Randevumdaki yabancı beni kontrol edilemez bir canavar gibi sikmeye devam etti ve ne yaparsam yapayım durmadı. Yüzünü tuttum ve onu öptüm ve beni biraz yavaş becermesi için yalvardım.

Azgındı ve onu aylarca beklettiğim için intikam almak istiyordu.

“Abdül! Lütfen bebeğim. Orgazma yaklaşırken bir kez daha yalvardım. Ama bana bir kez olsun bakmadı. Bana vurmaya devam etti, siki artık o kadar da sıkı olmayan deliğime girip çıkıyordu. Tam boşalmak üzereyken elini tuttum ve hızını arttırdı.

Başka bir dünyadaydım. Tek bir inilti bile çıkaramadım. Gözlerim devrildi ve o beni becermeye devam ederken kafasını tuttum.

Geldiğimde bedenim titredi ama Abdul bir an bile durmadı. Varlığı buna bağlıymış gibi beni becerdi.

Bu noktada ona aşık oldum. Bacaklarımı tutup havaya kaldırdım. Teslim olduğumu biliyordu. Yüzüme tokat attı ve sikmeye devam ederken Benimsin artık dedi.

Ona teslim olarak başımı salladım. Ne isterse yapmasına izin vereceğimi biliyordu.

Yabancı bacaklarımı tuttu ve omzuna koydu. Sikini rahmimin içine doğru kaydırdı ve ikimiz de bunu hissettik. Bana bilerek gülümsedi ve bana yavaş ama son derece derin darbeler vermeye başladı.

Bana bir kez daha tokat attı ve delmeye devam etti.

Devam ederken bana, “prezervatif takmadık,” dedi.

Ona prezervatif olmadan beni becermesine izin vermeyeceğimi söylediğimi hatırladım ama o kadar azgındık ki tamamen unuttum!

“Artık bunun için çok geç” diye cevap verdim gülümseyerek.

Bir yanıt yazın