Doktor genç kadın hastasının dar götünü açıyor anal porno izle

Anya krey krey’in analtomisi tıbbi fetiş, anal muayene, genç, doktor, anal, oral seks, mastürbasyon

Geri dönmesi biraz zaman aldı. Kapıyı açtı ve oradan fısıldadı: Aşkım!

Cep telefonumda geziniyordum. Başımı kapıya doğru çevirdim ve gördüklerim beni tamamen şok etti. Orada kapının yanında duruyordu, tamamen taze ve güzeldi, gülümsüyor ve utangaç bir şekilde bana bakıyordu. Banyo yapmıştı. Saçları açıktı ve hâlâ yarı ıslaktı.

O geceki haliyle çok benziyordu. Kendini de aynı şekilde hazırlamıştı. Banyo yapmış, benzer hafif bir makyaj yapmış ve saçlarını aynı şekilde açık bırakmıştı. Ama görünüşüne gelince, bu geceyle o gece arasındaki en çarpıcı benzerlik bu değildi.

Beni şok eden ve suskun bırakan şey, Peker’in o gün ona getirdiği geceliğin aynısını giymesiydi. Daha birkaç gün önce onun önünde Peker’in adını söylememi bile yasakladığını görünce çok şaşırdım. Şimdi onun geçen hafta ona getirdiği geceliğin aynısını giyiyordu.

Onun baş döndürücü güzelliğine bakarken yine ‘Vay canına’ çıktı ağzımdan. Yavaşça bana doğru yürüdü. Yanıma yaklaştığında ellerini tuttum ve öptüm. Gülümsüyordu ve öldürücü utangaç bakışlar atıyordu.

aşkım: Şaşırtıcı derecede güzel ve ateşli görünüyorsun.

Kızardı ve gülümsemeye devam etti.

Dedim ki- aşkım, o geceki haline çok benziyorsun.

karım hâlâ bir şey söylemedi ve utanarak gülümsemeye devam etti. Ayağa kalkıp onu kendime doğru çektim ve ona sıkıca sarıldım. Sıcak ve yumuşak vücudu o saten gecelik içinde cennet gibiydi. Dudaklarını öpmeye çalıştım ve gözlerine baktım.

Yaramaz bir şekilde şöyle dedi: aşkım, bugün dudaklarımı istediğin kadar öpebilirsin. Bugün tüm makyajı sadece senin için yaptım, başka kimse için değil.

Bir yanıt yazın