Oğlumla paylaştığımız ortak yatakta götümü siktirdim

[analmom com / mylf com] jesse pony shared bed, open backdoor (2023 07 22)

 

Birkaç gün her zamanki gibi geçti. karımla o gece hakkında konuşmayı ve onun deneyimini onun sözlerinden duymayı çok istiyordum. Ama sözümü tuttum ve bu konuda konuşmadım. Daha doğrusu o gün karıma ya da Serdar’e söylemeden gizlice hazırladığım videoyu izlerdim.

 

O günkü 3 saatlik o güzel seansın tamamını gizli kameralar yardımıyla kaydettim. Bazen karım’nın aklımdan geçenleri görebildiğini hissederdim. Ancak bana bu konuda hiçbir şey sormadı.

 

Sonra bir akşam ofisten eve geldiğimde karım’ya sarıldım ve ona yaramazca göz kırptım. Bugün ondan çocukları erken uyutmasını istedim. Gülümsedi ve başını salladı.

 

Daha önce karım sekse bu kadar hızlı ve kolay hazırlanmayı sevmiyordu. Ama bugün anında kabul etti. O geceden sonra karım’nın seks konusunda daha aktif göründüğünü düşündüm. Kayıp yatak odamızın kıvılcımı geri geliyordu. Aldatma işe yaramıştı.

 

Çocuklar akşam yemeğini yedikten hemen sonra uyudular. karım kalan ev işlerini hızla bitirdi. Onu yatakta bekliyordum ve çok geçmeden yanıma geldi. Ona sarılmak için kollarımı iki yana açtım.

 

Gülümsedi ve şöyle dedi: aşkım, sana bir sürprizim var.

 

Ben- Vay be. Ne var aşkım?

 

karım- Bunun için birkaç dakika beklemeniz gerekiyor. Yarım saat sonra döneceğim. Burada olman gerekiyor.

 

Gülümsedim ve dedim ki: Tamam tatlım. Sorun değil.

 

Sürprizi bozmamak için onu takip etmeyeyim diye çıkıp kapıyı dışarıdan kapattı. Orada yattım ve bunun nasıl bir sürpriz olabileceğini düşünmeye başladım. Ancak karım’nın benim için planladığı sürpriz hayal gücümün yanına bile yaklaşamadı.

Bir yanıt yazın