Karım büyük zenci yarağına siktirmeye alıştı

Vajinasından uzunlamasına (kasılma ve ardından gevşeme) dalgalar geçti. Beni sağıyordu. Daha sonra vücudunun üzerinde rahatladım. Penisim hâlâ vajinasının içindeydi. İkimiz de inliyor ve öpüşüyorduk. Sırtımı okşuyordu. Düz olarak vücudunun üzerine yattım, ne kadar süre olduğunu bilmiyordum, penisim gevşekti ve onu çıkardım. Bu sefer amından tek bir damla bile çıkmadı.

Rahmindeki spermin tamamını almış olabilir. Amcığı kırmızımsıydı, şişmişti ve am deliği açıkça görülüyordu. İkimiz de iç çektik. Vücudumuz terden dolayı sıcak ve tamamen ıslanmıştık. Alçak sesle eğer kocam olsaydın, senden her gece sikişmeni isteyebilirdim.

Birbirimize kollarımızda sarıldık ve orta parmağım amının içindeyken neredeyse bir saat boyunca yatma pozisyonunda kaldık. Penisim onun elindeydi. Hava akımı vücutlarımızı soğutuyordu. Orada ona, birbirimizi tanıdığımız andan itibaren neden daha önce denemediğinizi sordum. Sonra bana komşu olduğumuz ilk günden beri aklımda olduğunu, sadece bu amaçla sık sık evinize geldiğimi söyledi ama

Belki beni kötü kadın olarak görüp, karakterimi arkadaşlarına anlatırsın diye korktum. Peki ya şimdi? Sana güveniyorum ve sen benim canım sevgilimsin dedi. Zihinsel, fiziksel ve cinsel açıdan çok iyisin. 


[hotwifexxx com / newsensations com] octavia red a black bull for my hotwife 7 (25 04 2023) 

Bir yanıt yazın