Genç üniversiteli kız okuldaki erkeklere siktirdi, porno izle

Göğüslerine ve kalçalarına avucumla masaj yaptım, vücudunun her yerini öptüm, göğüslerini okşadım ve emdim, parmaklarımla onu aynı anda dört parmağımla becerdim. Diz çökmesini istedim. Bütün aletimi ağzına aldı ve hafifçe öğürdü. Bana harika bir oral seks yaptı, dişlerini değdirmedi  ve sadece dudakları ve dili kafamın etrafında daireler çiziyordu, muhteşemdi.

Kimse bizi duymayacağı için ona hiç acımadan şaplak atmaya başladım. Her şaplak attığında amından bir sıvı damlıyordu. Şaplak yüzünden kıçı kırmızımsı hale geldi. Ama benden asla bunu durdurmamı istemedi. Onu domaltıp sert becerdim ve uzanmasını istedim. Bir bacağı yukarıda olacak şekilde ona arkadan vurdum. Daha sonra üstüme çıktı, eliyle penisimi yönlendirdi ve kıçını ritimle hareket ettirerek ve yukarı aşağı hareket ederek benimle sikişti.

Onu hiç hareket etmeden aşağı indirdim ve üstüne çıktım, bacaklarını iki yana ayırdım. Durmadan tüm gücümle ona vurdum. Bacaklarını omuzlarıma koydu. Vücudumuzdan şaplak sesleri geliyordu. Onu öyle bir şekilde ezdim ve becerdim ki, sevişmemizi sonsuza kadar hatırlasın. Bir fahişe gibi bağırıyordu. Bu onun çığlığını ilk kez duyuyordum.

Onun sürekli akan aşk sıvıları nedeniyle kasık kıllarımız ve cinsel organlarımız tamamen yapışkan ve kaygandı. Sonunda kasık bölgesine o kadar sert bastım ki, aletim onun daha derinlerine indi, gözlerini kapattı, kıçını yukarı hareket ettirdi, yüksek sesle çığlık attı ve rahmine sıcak spermimi fışkırttım. Aynı anda uzun ve yoğun bir orgazm yaşadı ve vajinasını daraltıyordu.


[newsensations] ryder rey ryder sınıfta harika bir ilk izlenim bırakıyor 

Bir yanıt yazın