Koca götlü seksi anne amdan götten sınırsız, anne porno

Haftada en az bir kez aynı şevk ve enerjiyle sevişiyorduk. İlginç bir şekilde kocası onu siktikten sonra benimleyken iki ya da üç günlük bir ara vermeyi başardı. Benim isteğim üzerine birçok kez teras kapısında onu diğerlerinden saklayan çıplak vücudunu tam olarak gösterdi. Vücudundaki her doğum izini biliyorum.

Orada dizlerini yukarı kaldırıp yere oturarak bana dudaklarını ayırmış amını gösteriyor. Ayrıca yatak odamızın penceresinden ona kaslı vücudumu ve dikleşmiş penisimi tam olarak gösteriyorum. Bir yaz bisiklete binmeye gittik. Uzun bir yol kat ettikten sonra susadık. Yolun yakınında bir kuyu ve şeker kamışı tarlası vardı. Bisikletimizi park ettik ve kuyunun yanındaki ağacın altındaki düz, minik taş yığınına oturduk.

Yer, kuyu kazısı sırasında çıkarılan büyük malzeme yığınlarıyla dolaştırılıyor. Kimse bizi görmeyecekti. Oturma pozisyonunda pantolonumun fermuarını açtım ve o da külotunu çıkardı. Aletimi çıkardım ve bana güzel bir oral seks yaptı ve ben de elimi eteiğinin içine koyarak onu parmağımla siktim. Sonra benden onu becermemi istedi. Onu şeker kamışı tarlasına götürdüm ve açık gökyüzünün altında, parlak güneş ışığında domaltarak siktim.

Boşalmaya hazır olduğumda ona ağzına almasını söyledim. İtaatkar bir şekilde emrime uydu ve her damlasını aldı, ağzı açık bir şekilde bana gösterdi. Beyaz ve kalındı; tek hamlede yuttu. Eve dönerken benden bir kız çocuğu istediğini, böylece tatlı anılarımızın hep yanında olacağını söyledi.


Viyana siyahi haberleri [tüm seks, hardcore, oral seks, artporn] 

Bir yanıt yazın