Kız kardeşini sert siktiğin gibi anneyide sert sik, anna porno

Her pozisyonda sikiştik ve gerçekten sikişmekten keyif aldık. Her zaman onu domaltarak sikmemi ve rahminin deliğine meni koymamı istiyordu. Bir gün bana aylığının kesildiğini ve açıkçası benim onun çocuğunun babası olduğumu söyledi. Bu konuda ciddi bir tartışmamız oldu. Ona eğer çocuk bana benziyorsa sorun çıkacağını söyledim. Durumun farkına vardı ve vazgeçti.

Daha sonra kocası ve çocukları memleketlerine gittiklerinde televizyonda erotik bir film izledik. Onu uzun uzun siktim. Ona farklı pozisyonlarda sikişmeyi öğrettim; ve şimdi o profesyonel bir fahişe gibi. Biz alışkanlığız ve birbirimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. O her zaman özgürlüğü alır ve kadınlar istedikleri zaman özgürlüğü nasıl alacaklarını bilirler.

Sevgilimin  sikişmeye karşı büyük bir tutkusu var ve özgürlüğüne kavuştuğunda her zaman benim için hazırdır. Çoğu zaman evimizde, geceleri bahçede, hatta gündüzleri açık alanda seviştik. Benimle cinsel ilişki geliştirdiği günden itibaren daha sağlıklı ve çekici hale geldi. Kocasının bizden şüphesi var ama neyse ki kendisi her şeyi bilmiyor.


Jasmine, Jasmine’in kız kardeşinin sahip olduğu gibi sert olmasını istediğini yazıyor 

Bir yanıt yazın