Karıma zenci adamla çift daldık tost yapıp siktik

Clea Gaultier ve 2 analman!as anal seviyor tüm seks esmer milf oral seks büyük memeler tüm seks 

Ayrıca, genellikle sadece evde giydiğim kısa kıyafetlerle onu baştan çıkardığımda, her erkeğin sahip olduğu o yaramazlığı da gözlerinde gördüm. Birkaç haftalık karantina geçti ve sonunda, eğer yapmazsa buzları kırmaya karar verdim.

 

İlk tecrit sırasındaki olağan sıkıcı günlerden biriydi. O gün ilk hamlemi yapmayı planladım. Önceki gün ikimizin de rahat olduğundan emin olmak için olağan kız, erkek konuları hakkında sohbet ediyordum. Ayrıca benimle internette flört etmeye çalışıyordu.

 

Sonunda saat akşam 6’ydı ve iş bahanesiyle yakışıklı komşumu çağırmaya karar verdim. Her zamanki seksi sırtı açık bir bluzla ve içinde sutyen olmadan giymeyi seçtim. Bluzumu şal ile kapatmasaydım aynada göğüs uçlarımı görebiliyordum.

 

Gaz tüpünü değiştirmeme yardım etmesi için evime gelmesi için ona mesaj gönderdim. Birkaç dakika içinde geldi. Valfi değiştirmesine izin vermek yerine, onu her zaman aramak zorunda kalmamak için bana öğretmesini istedim .

Bana silindirdeki valfleri çıkarmamı söylüyordu ama ben hiçbir şey bilmiyormuşum gibi davranıyordum ve boş silindirdeki valfi çıkarmak çok zordu. Ondan bana öğretmesini istedim, o da sonunda arkama geldi ve beni silindirin üzerine eğdirdi.

 

Elleriyle ellerimi tuttu. Sırtı açık bluzumun üzerinden göğsü sırtıma, erkekliği ise kıçıma dokunuyordu! İlk defa birbirimize bu kadar yakındık. İkimiz de eğleniyorduk ama hiçbirimiz bunu ifade etmedik.

 

Ateşli komşumun pazıları bluzumun üzerinden göğüslerime dokunuyordu, hatta pazılarıyla bastırmaya çalışıyordu! Ben onun nefesini hissedebiliyordum, o da benimkini. Ellerimi silindirin valfine bastırdı, bana her şeyi açıklıyormuş gibi davranıp acele etmeden valfi yavaşça çekti. İkimiz de birbirimize çok yaklaştık ve kendimizi çok rahat hissettik.

 

Daha sonra yavaş yavaş ayrıldık ama bu ikimizin arasında bir şeyleri ateşledi ve bu şansın bu kadar kolay elimden kaçmasına izin veremezdim.

 

Bir fincan çay içmek için bir süre beklemesini istedim, sonra o mutfakta dururken gazı açtım ve çay hazırlamaya başladım. Ben ona çay hazırlarken sohbete devam ettik.

 

Durduğu köşeden beni süzdüğünü fark ettim. Bu kadar küçük şeylerde yardım istiyordum ve onu daha rahat ettiriyordum.

 

 

Üst dolaptan biraz şeker alırken saçımı topuz yaptım ve daha ilginç hale getirmek için genç komşuma göğüs dekoltemin bir kısmını göstermek için şalımı biraz kaydırdım. Gözbebeklerinin şimdi göğüs dekolteme doğru biraz aşağı indiğini gördüm.

 

Bir yanıt yazın