Amatör kızıl saçlı rus anal sikiş

Analmom ariel sevgilim öğretmenin evcil hayvanı anal, oral seks, ağza boşalma, derin boğaz, köpek stili, milf, misyoner, kedi yalama 

Çay kaynarken ikimiz de kaynıyorduk. Sonunda biraz kendine güvenip ilk hamlesini yapana kadar yan komşumu baştan çıkarmaya devam ettim. Hemen tekrar arkama geldi ve bu sefer elini karnıma sarıp beni arkadan sımsıkı tutarak kulağıma fısıldadı: “Kız arkadaşım olmak ister misin?”

 

Bir anlığına biraz direndim ama onu uzaklaştıracak kadar fazla değil. Direncin azaldığını gören genç komşum boynumu arkadan öpmeye başladı. Gazı kapattı ve beni mutfağın duvarına götürdü. Beni tamamen duvara yapıştırdı. Şimdi onun hareketine karşılık veriyordum ve boynumu ve sırtımı öpmeye devam ederken biraz inliyordum.

 

Şalım yere düşerken bluzumun kopçalarını arkadan çıkarmaya başladı. Çok geçmeden bluzumun kancasını çıkardı ve dudaklarını ve dilini boynumun üzerinde gezdirdi. O kadar iyiydi ki bundan keyif almamı sağladı.

 

Ellerini duvarın üzerinde tutarak ellerimi kaldırdı ve sırtımın her yerini keşfetmeye devam etti. Sonunda kolumu bıraktı ve beni kendine çevirdi, karşı karşıyaydık.

 

Arkamı döndüğümde dudaklarımı dudaklarına götürdüm ve derin bir şekilde öpüşmeye başladık. Birbirimizin dudaklarını, dilini yiyorduk. İkimiz de birbirimizin dudaklarını keşfetmeye devam ederken, şimdi beni sıkıca tutuyordu.

 

İki eliyle eteğimin üzerinden kıçımı sımsıkı tutuyordu ve birbirimizi öpmeye devam ettik. Ben de onu tutuyordum ve kollarımı boynuna ve omzuna doladım. Birbirimize çok sıkı sarılıyorduk.

 

Eteğimi yavaşça sıyırmaya başladı. Çok geçmeden eteğim yerdeydi ve ben de bir jüpon ve yarı açık bir bluz giyiyordum. Öpüşmemizi kestik ve ateşli komşum bluzumu ellerimin üzerinden kaldırmaya başladı. Bluzumu çıkardıktan sonra ellerimle memelerimi kapatıyordum. O bana bakarken hem masum olmaya hem de sevişmeye devam etmeye çalışıyordum!

 

Bir yanıt yazın