Olgun Annemi Babam sikmeyince, Ben götten siktim

Anal anne charlie sevgililer günü 

Sonunda tüm sikini içime itti. Artık taşağının amımım duvarlarıma çarptığını hissedebiliyordum. Her vuruşta bana yaslanırken göğüslerimi daha çok yoğuruyordu.

 

Sonraki birkaç dakika boyunca aynı pozisyonda beni sikmeye devam etti. Birkaç dakika sonra sikini çıkardı ve sağ bacağımı kaldırıp amımı daha da açmak için yere koydu. Ateşli komşum beni daha sert ve daha derin sikmeye devam ederken ben tamamen mutfak tezgahının  üzerine eğilmiştim.

 

Bütün mutfak benim inlemelerim ve o tatlı ve sert vuruş sesleriyle doldu. Vahşi bir boğa gibi beni beceriyordu. Derinlere indikçe daha fazlasını istiyordum.

 

“Beni çok sik, sert sik erkeğim..” dedim.

 

Bu sözleri duyduktan sonra daha da fazla enerji kazandı ve kalçamı sıkı tutup vuruşlarının hızını artırdı. İlk seksimizin tadını çıkarırken ben bulutlardaydım. Daha da uzun süre dayanmak için arada bir dakika mola veriyor ve arada aşkla kalçalarıma tokat atıyordu. Bu kadar genç yaştaki yeteneklerinden etkilendim.

Yaklaşık 20-25 dakikalık sert seksten sonra ikimiz de neredeyse birlikte boşaldık. Daha önce hiç olmadığım gibi geldim ve o anda bu ani ve harika seks için karantina günlerine teşekkür ettim. Enerjimi toplayıp ayağa kalktım ve genç komşumu öptüm. Prezervatifin içinde bir sürü meni görebiliyordum.
Yan yana dururken ellerimle onun küçülen penisine dokunuyordum. İkimiz de birbirimizin gözlerine bakarak gülümsüyorduk. Beni tekrar kendine çekip öptü. Daha sonra benim için yeni bir erkek arkadaş oldu ve karantina sırasında pek çok ateşli seks seansından keyif aldık.

 

Bir yanıt yazın