Reagan Foxx Üvey oğlunu evin erkeği yapıyor

[MissaX] Reagan Foxx – Sana Borçlarım (2023) Yeni porno izle

Reagan (Foxx) eve geç döner ve kapı eşiğinde kötü ev sahibi Jack Remington (Dick Chibbles) tarafından karşılanır; Jack Remington (Dick Chibbles) onunla yüzleşir ve ona “Arka kapı kızlarından” biri diye alaycı sözler söyler. Adam korkutucu, alaycı ve bakışları onu titretiyor ama sonunda asıl noktaya geliyor ve kirayı talep ediyor.

Dört ay geridedir ve kaba adam onun evine girmesini engeller, ardından cinsel yaklaşımlarda bulunmaya başlar, ancak Reagan, oğlu Ricky’nin araya girmesiyle tehditkar adam tarafından öpülmekten kurtulur. Yorgundur ve Ricky’ye sorunlarını anlatmayı daha sonraya erteler, uzun bir günün ardından yorulmuştur.

Gecenin geç saatlerinde, bir dergi okuyarak yatağında dinlenirken, tatlı ve çok dikkatli üvey oğlu, eşikte onun için bir bardak suyla duruyor. Annem kiranın gerisinde kaldığını ancak ödemeye yardımcı olmak için işyerinde fazladan mesai yaptığını açıklıyor. Ricky, paradan tasarruf etmek için tek yatak odalı bir daireye taşınmalarını önerir, ancak Reagan, evlerini terk ederek mutlu anılarını bırakmak istemediğini vurgular.

Oğlu oldukça korumacı ve Remington hakkında şunları söylüyor: “Sana bir daha dokunursa onunla ‘ilgileneceğim'”. “Güçlü bir kadın olduğumu ve başımın çaresine bakabileceğimi unutuyor gibisin” diye yanıtlıyor. “Seninle ilgileneceğim” diye ısrar ediyor. Annem “Sen babana çok benziyorsun” diyor ve onu şehvetle öpüyor, sonra özür diliyor ve daha iyisini düşünerek yatağına gitmesini emrediyor. Ricky, “Sadece seninle yatmak istiyorum, yanında olmak istiyorum” diye yalvarıyor. Ama annem bunların hiçbirini yapmıyor ve o ne yazık ki tek başına uyumaya gidiyor.

Daha sonra Reagan eve şaşkın bir halde, elinde bir dosyayla ve Ricky’ye seslenerek gelir. Kiralarını nasıl ödediğini merak ediyor ve şöyle diyor: “Birikimlerimi kullandım”. “Bunu yapmana izin vermeyeceğim.” diye ısrar ediyor ama Ricky, babasının üniversitede kendi yolunda çalıştığını ve kendisinin de bunu yapabileceğini belirtiyor. Şöyle diyor: “Bana hiçbir borcun yok. Sana borçluyum. Benim için yaptıklarının karşılığını asla ödeyemem”.

Kanepede otururken şöyle açıklıyor: “Yarın Bay Remington ve bir avukatla toplantım var ve bir kira-sahiplik anlaşması imzalayacağız. Bir gün burası bizim olacak. Sen asla onunla tekrar uğraşmak zorundayım”, diye temin ediyor onu. Reagan kendinden geçmiş durumda ve Ricky devam ediyor: “Babam da bunu isterdi. Bundan sonra seni koruyacağım. Ben evin erkeğiyim”. “Sen benim küçük adamımsın ve seni seviyorum” diye yanıt veriyor ve dillerini kilitleyerek tekrar tekrar öpüşüyorlar. Tabu sahnesinin ortaya çıkışını izleyin…

[missax] reagan foxx my debt to you (720p) 

Bir yanıt yazın