Seksi Kızıl Saçlı Milf Sedona Reign eğlence için oğlunun arkadaşıyla sikişiyor

Sedona Reign, oğlunun oyun kumandası arayan arkadaşı Tyler ziyarete geldi . Sedona bir randevuya çıkmadan önce ekildiği için üzgün, ama artık Tyler geldiğine göre onun sert zonklayan sikiyle sikişmeye ve  onun sert sikini emmeye karşı koyamıyor.

 

 

Tüm dilekleriniz kocanız tarafından yerine getirilecektir. Bana verdiğin sürprizi şimdiden beğendim (Ayhan). Seni gerçekten seviyorum kocan.

 

Öpüşmemiz yoğunlaştı ve ellerini göğsümde gezdirdi. Dokunuşuyla sertleşen göğüs uçlarımı daire içine aldı. Daha sonra öpmeyi kesti ve göğüs uçlarımı emmeye başladı.

 

Bu sırada Ayhan geldi. Ona gösterdim ve otomatik kayıt moduna ayarladım. Başka bir platformda sakladı. Sedat diğer meme ucumu da sertçe çimdikledi. İnledim ve kıvırcık saçlarını tuttum.

 

Daha sonra her iki meme ucunu da emdi ve kızarttı. Oradaki benim içime girecek aletim giderek sertleşiyordu. Sedat niyetimi biliyordu. Ellerim aletime ulaştı ve bir an şok oldum. Bütün vücudum titredi. Yavaşça karnıma doğru indi, dili amımın üzerinde geziniyordu. Bu beni gıdıklıyordu ama tahrik olmaya da başlamıştım.

 

Daha sonra Swati, 8 santim kalınlığında siyah ve pembe uçlu siki bu 16 santim uzunluğa ulaştı. Zaten zordu ve kocama selam verdim.

 

Kocama, Bu sike aşığım. Bu çok büyük. Bunu hiç görmedim. Eski kocamın siki bunun yarısı bile değil.

 

Bu sefer Sedat vakit kaybetmedi. Aynı anda topları emip yakalamaya başladım. Cennetteydim. Kocam kendine geliyordu. Gülümsedi ve bana uçan bir öpücük verdi. Ben de onu öptüm. Daha sonra Sedat  kıvırcık saçlarından rahatsız olduğu için saçlarından tuttum. Onları yakaladım ve onu amıma doğru ittim.

 

Artık sorumluluğu üstlenme sırası bendeydi. Kelimenin tam anlamıyla onu platform kapısına doğru ittim ki hareket edecek yer bulamadım ve azğıam sert sikini köküne kadar soktu.  Daha sonra aletii çıkarıp yüzüne tokat attı. Salyalarım her yerdeydi. Dantelli sütyenimi çıkardım. Bu 85lik göğüsler Sedat’ın nefesi kesilirken temiz havayı hissetti.

🎬 sedona reign, tyler cruise sexy redhead milf sedona reign fucks her son’s friend for fun myfriendshotmom, naughtyamer 

Bir yanıt yazın