Zenci Adam Minyon Kızı Dağa Çıkartıp Sikti

Gülümsedim. İkimiz de birbirimize sarılmaya ve her şey gibi öpüşmeye başladık. Çocuklar dışarıda oynuyorlardı, bu yüzden ses çıkaramıyorduk. Yavaş yavaş mavi geceliğini kaldırmaya başladım ve göğüslerini nazikçe okşayıp tek tek emmeye başladım.

 

Gök mavisi renkte bir gecelik giyiyordu. Yavaşça kaldırdığımda külot giymediğini gördüm. Sanırım bir hafta önce amını traş etmişti, çünkü beyaz amında çok az tüy vardı. Pembe meme uçları dikleşmişti.

 

Pembe meme uçlarını emerken sikimi amının içine sokmaya başladım. Amcığı ıslaktı, bu yüzden kolayca girdi ve o zaman onun bakire olmadığını anladım. Sonra onu sikmeye ve meme uçlarını emmeye başladım. Çocuklar dışarıda oynadığı için ses çıkarmadık.

 

Amının içindeki sıcaklığı hissetmeye başladım. İkimiz de bir ritim içindeydik. Yaklaşık 20 dakika sonra boşalmak üzereydim. O da aynı anda boşalmaya başladı.

Valkiria sokaklarda dolaşırken bulduğumuz güzel bir Latin kadın. Oğlumuz İsa onu durdurup yürüyüşe çıkıp çıkamayacaklarını sorana kadar eve gitmek üzereydi. Valkiria sonunda kabul eder ve müzik ve dans hakkında konuşmaya başlarlar. Halkın içindeyiz, dolayısıyla etrafta dolaşan insanlar olacak ama bu bizim için sorun değil. Başka bir yere geçiyoruz ve Valkiria’yı yanımda getiriyoruz. Meraklıdır ve harekete geçmeye hazırdır. Sütyenini çıkarması için ona para ödüyoruz ve vay be mükemmel göğüsleri var! Çok küçük değil, çok büyük değil. Sonunda elbiselerini çıkarması için ona para verdik ve o da buna hazırdı. İsa onu yakalar ve öpmeye başlar ve ne olduğunu anlamadan ikisi de yerde birbirleriyle sikişirler. Valkiria’nın seksi vücudunun İsa’nın Büyük siyah siki tarafından delinmesini izleyin, Valkiria boşalmasını kaçırmak istemezsiniz!

[bangbros] valkiria lapiedra valkiria has surprise outdoor sex (13 10 2023)

Bir yanıt yazın