Üvey Oğlumla Sansasyol Yaratan Sikişlerimiz

Beş dakika daha ve patlamak üzereydim. Ama bu olmayacaktı. Taşaklarım sıkılaştıkça ve aletim ağırlaştıkça, emmeye devam ederse ne olacağını anladı. Dışarı çıktı, yatağa çöktü, bacaklarını açtı ve “Hadi sik beni, onu bana ver” dedi. Bana her zaman yapmak istediğin şeyi yap. “Nereden biliyorsun? Ne kaçırdığını bilmediğini söylediğimde anlamadın.” Göz kırptı, biraz doğruldu, aletimi tuttu ve neredeyse amına doğru çekiyordu. Bunun olduğuna inanamadım. Sikimin ucuyla onun amcığı ve klitorisi ile oynadım, bu arada onun seks heyecanının tadını çıkardım ve sonunda “bunun için hazır mısın?” diye sordum. Ya kocan öğrenirse? Onun umurunda olduğunu mu düşünüyorsun? O da karşılık verdi.

“Hayır” dedim ve gülümsemesi bitmeden, yumuşak bir hareketle gülümsemesinin içindeydim “oooohhh” inlemeye dönüştü ve onun inlemesini kendi inlememle eşleştirdim “evet sikin içeri girdiğinde hissettiği sıcaklığı seviyorum ilk kez am sikiyordum. Sanki sıcak lavlar tarafından yutulmuş gibi ve bu his inanılmaz. Birkaç vuruşla yavaş yavaş eğildi ve göğüs uçlarını öpmeye başladı, bir yandan da okşuyordu. Başımı tuttu ve “yap şunu hadi, yap evet, yap, ah seni istiyorum, her zaman isterim” demeye devam etti. Okşamaya devam ettim ve baskı arttıkça onu öpmek yerine meme uçlarını ısırmaya başladım. Ayrıca azgınlaşıyordu ve inlemeleri daha da yükseliyordu. Tam daha fazla dayanamayacak durumdayken, boşalıyorum dedim. Sürekli “daha sert, daha sert vur, daha sert aaaaah, oooooh, evet bebeğim içime boşal, içime boşal” demeye devam etti ve onun içine girmemi isteyip istememesi umurumda değildi.

Bütün bekarlığa veda suyumu o güzel küçük cennetin içine bıraktım ve yüksek bir inlemeyle onun üzerine çöktüm. Beni kollarıyla sardı ve sürekli boynumu öpmeye devam etti. Ben geri çekilip yeniden giyinmeden önce birkaç dakika bu pozisyonda kaldık, ben de onun üstündeydim. O da öyle yaptı. “Hey, şimdi ne olacak?” dedim. Bundan pişman olacağından korkuyordum ama düşündüğümden çok daha cesurdu. Hiçbir şey dedi, istediğimiz zaman buluşmaya ve bunu yapmaya devam edeceğiz.


Mona Galler’deki yeni sansasyonlar [tüm seks, hardcore, oral seks, gonzo] 

Bir yanıt yazın