Sarışın Dadıyı Parton Sert sikerek Zevke Getirdi

Elimi elbisenin içine yukarıdan sokarak hem göğüslerine hem de sıkışmış meme uçlarına bastırdım. Sütyen takmıyordu. Zamanımız yetmediği için elbisesini yukarı kaldırdım, külot da yoktu. Bir sikiş için hazırlıklı gelmişti. Amcığı güzelce tıraş edilmişti. Seksi ve yumuşaktı. Amcığın yalnızca üst kısmı görünüyordu. Ona külot ve sutyeni sordum.

Benim için ikisini de çıkardığını söyledi. Ona bacaklarını açmasını emrettim. Bir elimi onun amının tümseğinin üzerinde tuttum ve tutkuyla okşamaya başladım, diğer elimle bir memesini ve ağzımı da ikinci memesini tuttum. Sert meme ucunu nazikçe dudaklarımın arasında tutarak emiyordum. Ellerinden birini çıkıntımın üzerinde tuttu ve yavaşça bastırdı. Uyandı ve alçak sesle bana şunu söyleyerek ses çıkarmaya başladı:

Ben seninim, lütfen sik beni, seni gördüğümden beri amım seni bekliyor. Saçlarımı okşuyordu. İkimiz de hızlı nefes alıyorduk. Külotumu çıkarmama yardım etti ve sert, dik penisimi gördü. Büyük aletimi görünce gözleri parladı. Elini uzunluğu boyunca hareket ettirdi; beni gördü ve güldü. Daha sonra acele etmemi istedi.


Genç porno [newsensations] bebek bakıcısı eva nyx içerideki zor işin üstesinden gelebilir 

Bir yanıt yazın