Yarak üzerinde Zıplayarak sikilen Genç Kadın

Zevkle Siktiren Güzel Kız TÜrkçe altyazılı porno  izle. Dizlerinin üstüne çökmesini istedim. Onu takip ettim ve arkasına geçtim; kıçını ve büyük kıçının arasında bir amcık gördüm. Dış amcık dudakları kalın değil ama klitorisi neredeyse bir cm uzunluğunda. Klitorisi çektim ve çimdikledim. Zenvkten Vücudunu kıvrandırıyordu. Am deliğin ve klitorisin içini görmek için am dudaklarını açtım. Aşk deliği küçük ve kırmızımsı renkteydi. Amına bakınca delirdim.

O sırada sikim demir gibi sertleşti, düzleşti, tam boyutuna ulaştı ve zonklamaya başladı. Bir elimi kalçasına koydum, diğer kalçasına şaplak attım ve orta parmağımı amının deliğine sokup ileri geri hareket ettim. Am sularını salmaya başladı ve amcığı kayganlaştı. Bu onun ilk orgazmıydı. Daha sonra iki parmağımı soktum ve parmakla sikişmeye başladım.

İnledi ve inledi Ben bunu yapmayı seviyordum, ben ne kadar hızlı ve sert yaparsam o da o kadar yüksek sesle inliyordu ve ben de ona karşılık verdim. Bir iki dakika sonra durdum. Bir elimle onun am dudaklarını açtım; Başka bir elimle penis başını deliğin girişine yönlendirip ittim. Ağrıyordu, içeri girmiyordu. Penis başım çok büyük ve yuvarlak, penisin geri kalan kısmından daha büyük.

Onu ilk kez siktiğimden beri vajina duvarları gevşememişti. Aletimi güçlü bir şekilde ona doğru ittim. Amını parçalayacakmış gibi hissettim. Bir ses çıkardı ve ben de “rahatla canım bebeğim” dedim. Yavaşça beş santimlik kısmını içine soktum. Daha sonra onu ileri geri hareket ettirdim. Penisim yavaşça içeri giriyordu, sonra aniden onu ileri doğru ittim. Ohhh diye bir ses çıkardı.


Andi haberleri [tüm seks, hardcore, oral seks, gonzo] 

Bir yanıt yazın